Over ons

Op deze pagina wordt Boxing4Everyone van eigenaren Michel Caubo en Mariëlle Dassen aan u voorgesteld.

Ondanks hun verschillende achtergronden (voorheen automonteur en verzekeringsagente) zijn beiden altijd met het beoefenen van diverse sportactiviteiten bezig geweest. Mariëlle met handballen, fitness, aerobics, tennissen en boksen.

Michel heeft reeds in zijn jeugdjaren gedurende een periode van 5 jaar gebokst, maar is daarna overgestapt naar het gewichtheffen bij Helios te Simpelveld, alwaar hij in 1996 de titel Nederlands Kampioen gewichtheffen behaalde in zijn gewichtsklasse. De passie voor boksen is echter altijd gebleven en in december 2011 heeft hij dan ook een eigen boks-vereniging, genaamd “Boxing Schin op Geul” opgericht. Door de snelle groei van het aantal leden werd het al snel tijd voor een grotere trainingsruimte.

Deze gelegenheid deed zich voor begin 2014, toen het pand van de voormalige sportschool Physique aan de Kaalstreek in Hulsberg ter overname werd aangeboden. De droom van een eigen sportschool “Fitness Planet XL”, kon eindelijk werkelijkheid worden. In 2020 kwam echter de coronatijd en werden ze zwaar op de proef gesteld, echter het vechtersbloed stroomde door hun aderen en na een sluitingsperiode van 9,5 maand kwamen zij weer sterker terug. In januari 2023 hebben ze hun zaak echter verkocht omdat er veel nieuwe investeringen gedaan moesten worden en gezien hun leeftijd wilden ze hier niet meer aan beginnen.

Stil zitten is echter geen optie zodat Michel in Schin op Geul toch zijn bokshandschoenen blijft hanteren. De boks-lessen worden momenteel door Michel zelf gegeven. Michel is zoals velen wellicht zullen weten gediplomeerd boks-instructeur; hij is in juni 2014 geslaagd voor de cursus “KSS-3 opleiding trainer/coach” van de Nederlandse Boksbond. Inmiddels is hij ook gediplomeerd Parkinson Boks-instructeur via de NBB en heeft hij zijn diploma’s voor fitness-instructeur en voedingsdeskundige ook in de pocket.

Michel heeft in de locatie Schin op Geul (gemeente Valkenburg aan de Geul) een fijne bokstrainingsruimte, waar iedereen van harte welkom is. Gelieve je eerst wel even telefonisch aan te melden via zijn mobielnr. 06-53974976. Tenslotte is het goed om te melden dat er voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig zijn nabij de gymzaal van de locatie “’t Geboew” gelegen aan de Warande 43 te Schin op Geul.

Kortom: Een echte aanrader én nieuwe uitdaging! Kom en meld je aan voor een gratis proefles bij Boxing4Everyone.